Search the Community

Showing results for tags 'led'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK Subaru Owners Club
    • New Members Introductions
    • Discount Scheme
    • General Subaru Chat
    • Junk Room
    • Motorsport Chat
    • Subaru Gallery and Showroom
    • Subaru Members Area
    • Was it you?
    • Games/Console/Computer Nerd Room
    • Subaru Insurance Discussions
  • Subaru Clubs
    • Subaru Impreza Club
    • Subaru Legacy Club
    • Subaru BRZ Club
    • Subaru B9 Tribeca Club
    • Subaru Forester Club
    • Subaru Outback Club
    • Subaru XV Club
  • Subaru in General
    • Subaru Engines, Exhausts and modifications
    • Subaru Tyres / Wheels & Suspension
    • Subaru Audio / Electronics / Security
    • Subaru Interiors
    • Subaru Car Care
    • Subaru Servicing / MOT / Dealers
    • Subaru Build Threads
    • Subaru How-To Section
    • Subaru Parts & Accessories
  • Subaru Owners Club Meets
    • Car Shows
    • Regional Meets
  • Subaru Technical
    • Subaru How-To Guides
  • Subaru Marketplace
    • Member's Subarus For Sale
    • Subaru Parts For Sale
    • Subaru Group Buys
    • Subaru Parts Wanted

Categories

  • Subaru Impreza How-To Guides
  • Subaru Legacy How-To Guides
  • Subaru BRZ How-To Guides
  • Subaru Tribeca How-To Guides
  • Subaru Forester How-To Guides
  • Subaru Outback How-To Guides
  • Subaru XV How-To Guides

Product Groups

  • Converted Subscriptions
  • Premium Membership

Categories

  • Subaru Forum Videos
  • Subaru Impreza Videos
  • Subaru Forester Videos
  • Subaru Outback Videos
  • Subaru Legacy Videos
  • Subaru BRZ Videos
  • Subaru Modified

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Subaru Model

Found 3 results

  1. Hi Guys, Recently I encountered following problem with one of my STI Genome gauges : Half of the gauge is not lightning up. The strange thing about it, is that sometimes it lights up again, but then after a short time it goes out again. I checked the electrical wires at the back of the gauge & the control unit, but everything there seems to be OK. Can anyone help me with this problem or has encoutered the same situation and has got a solution for this (except from buying a new one). Any help is much appreciated!
  2. So want to change my green climate change to red. Apparently involves soldering etc. anyone done this before? Anyone with experience want to do mine? I'll pay for shipping and time etc.
  3. From the album: My Impreza sport!

    Bought myself a set of neons. Look cool and no one really uses them anymore :/