Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Outback 2009 no power to multiple circuits


Recommended Posts

This is intermittent,  car starts normally but no power to centre console, radio,satnav,info, heated seats, front and back wipers, 12v. Sockets. I have had it come back on while driving. I have checked some of the fuses and they are ok. Not mechanically or electrically minded but doesn't make much sense that so many circuits can be affected. Any advice gratefully received.  Thanks

Link to post
Share on other sites

 A power feed or ground connection issue that all those circuits feed on,

Should be fairly easy find by tracing likely causes from wiring diagram and good old visual inspection to start with .

Don't overlook ignition switch either  although likely cause more faults and fault lights I expect but have consult wiring diagram to get full idea on possibilities ...

Link to post
Share on other sites

Thanks Mr B, will do. I did have a number of metal items in the storage between the front seats. I have been advised that there is a sensor under there that can sometimes cause an issue . So ive removed them and will see how it goes will have  a look at the diagrams.

Cheers

Rob

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership