Jump to content

rpm dial


wrxweston
 Share

Recommended Posts


When you cleaned the idle valve, did you undo the screws on top of the unit ? If so did you make a not of where they were sitting ?

That controls the idle speed so if it's gone back in a different position thats why your idle's crazy

Link to comment
Share on other sites

Ah ok,

did you disconnect the Battery when working or move anything to get to the iacv, coil pack or similar ?

Could be a bad earth I'd check that everything secure, sounds silly but give the instrument cluster a good tap, maybe it's stuck, failing that I'd reset the ecu see what happens.

Have you gaken it out for a drive yet ?

Link to comment
Share on other sites

I dissconnected the Battery when i did the clean. I only needed to remove the intercooler to get access. Ive reset the ecu and been for a drive. Im thinking it must be the cluster playing up. Just notsure wether it will be repairable or if i need to replace it. Kind of annoying really

Link to comment
Share on other sites

not too sure if it's any good to you WRXweston but i have a set of clocks that i can sell you ;) if you needed more clocks but i have absolutely no idea how much it'd cost for postage so offers and you can collect or something like that

 

D88F4B74-9B29-4575-8B37-0B059EC306F9.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership