jancharlieb3

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jancharlieb3

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Location:
    Leicester
  • Subaru Model
    We’d sti
  1. More updates, so took the inter cooler off to see the slave cylinder and it’s moving, tried to bleed it but no air coming out just clutch fluid. But pedal is still sit and sticky. Not sure what it could be. Like I said car is drivable but smells like something is burning if you drive it but not clutch smell. Very quiet tapping if you not press the clutch in but when you press it in it stops. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Another update, very quiet like knocking noise when it’s stationary and in neutral and when you press the clutch even though it’s soft, the knocking stops. I’ve got a feeling it’s the slave cylinder and flywheel but could be wrong? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Hoping someone can help me. So I heavy accelerated my scoob earlier, brought all the way up to 7000rpm and clutch just stuck to the floor when I tried changing to second. Car is driving and changing gears but it’s really hard and sticky to get it into gears when driving. Bitting point on clutch is pretty much instant when before it was at half way. Clutch pedal feels completely loose like there’s nothing there and sticking to the floor. What have I done. Is this an expensive fix? And what do I need to do to get it fixed. Car already started to judder and vibrate for the past week or so since I drove over a speed bump at 30-40mph but not noticing the speed bump in time. Some please help. Would it be the flywheel? Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Starting to get little bit hard to put it into second gear when you stretch it all the way up to 6-7000rpm. My dad reckons the flywheel has gone on it or the impact has knocked it about inside as the there are no noises from suspension at all at any speed. Is he right or now? Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Forgot to mention it’s a Subaru Impreza wrx sti Jdm bugeye 52 plate if that helps :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Hi all, I’m new to this forum and wonder if anyone can help me please. Last night I was driving approximately 30-40 mph didn’t see this speed bump and didn’t slow down in time so hit it a bit too hard. Carried on driving didn’t hear anything wrong with car but this morning got in the car and as I’m pulling off the car shakes in 1st gear anywhere between 1-3000 rpm. All other gears car drives absolutely fine and smooth, did a launch to see if I could hear anything else but was fine as normal. Checked the suspension but couldn’t see anything all wheels looks fine nothing bent or anything, at first I thought it could be engine mount or gearbox mount but did some research and it says if engine mount is gone you’d hear a loud noise from the engine and the whole car will shake the whole time. This is starting to really annoy me because car is driving fine pills in every gear but just really vibrates/ judders when you are pulling off at traffic lights or anywhere being stationary. Please help, thank you. Sent from my iPhone using Tapatalk