Jump to content

2008 outback nav/stereo screen.


Recommended Posts

Hi everyone 

just picked up a 2008 outback estate 2.0d REN 

it was parked up for about a year without use,so I brought it and after cleaning it all up and a service drives nice. 

Only problem is the sat nav/stereo screen keeps saying security in a small box or sometimes is just blank. 

The stereos sound is working as I can hear music etc

Ive read on here about taking Battery off for an hour and letting it reboot but all that happens is when it comes on it says check ok then goes blank and nothing on screen ?

what else can I try ?

 

thanks  

 

Link to comment
Share on other sites



Thanks for the reply,the owner had it from nearly new,he did say before he parked it up that it was working fine ?

im pretty certain it’s the original equipment to the car. 

It just goes blank after the check ok logo ?

Link to comment
Share on other sites

Cuvva - A better way to insure your car

Pay monthly without the interest. 0% APR. No deposit, no hidden fees.


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share




×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership