Search the Community

Showing results for tags 'genome'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK Subaru Owners Club
    • New Members Introductions
    • Discount Scheme
    • General Subaru Chat
    • Junk Room
    • Motorsport Chat
    • Subaru Gallery and Showroom
    • Subaru Members Area
    • Was it you?
    • Games/Console/Computer Nerd Room
    • Subaru Insurance Discussions
  • Subaru Clubs
    • Subaru Impreza Club
    • Subaru Legacy Club
    • Subaru BRZ Club
    • Subaru B9 Tribeca Club
    • Subaru Forester Club
    • Subaru Outback Club
    • Subaru XV Club
  • Subaru in General
    • Subaru Engines, Exhausts and modifications
    • Subaru Tyres / Wheels & Suspension
    • Subaru Audio / Electronics / Security
    • Subaru Interiors
    • Subaru Car Care
    • Subaru Servicing / MOT / Dealers
    • Subaru Build Threads
    • Subaru How-To Section
    • Subaru Parts & Accessories
  • Subaru Owners Club Meets
    • Car Shows
    • Regional Meets
  • Subaru Technical
    • Subaru How-To Guides
  • Subaru Marketplace
    • Member's Subarus For Sale
    • Subaru Parts For Sale
    • Subaru Group Buys
    • Subaru Parts Wanted

Categories

  • Subaru Impreza How-To Guides
  • Subaru Legacy How-To Guides
  • Subaru BRZ How-To Guides
  • Subaru Tribeca How-To Guides
  • Subaru Forester How-To Guides
  • Subaru Outback How-To Guides
  • Subaru XV How-To Guides

Product Groups

  • Converted Subscriptions
  • Premium Membership

Categories

  • Subaru Forum Videos
  • Subaru Impreza Videos
  • Subaru Forester Videos
  • Subaru Outback Videos
  • Subaru Legacy Videos
  • Subaru BRZ Videos
  • Subaru Modified

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Subaru Model

Found 2 results

  1. Hi Guys, Recently I encountered following problem with one of my STI Genome gauges : Half of the gauge is not lightning up. The strange thing about it, is that sometimes it lights up again, but then after a short time it goes out again. I checked the electrical wires at the back of the gauge & the control unit, but everything there seems to be OK. Can anyone help me with this problem or has encoutered the same situation and has got a solution for this (except from buying a new one). Any help is much appreciated!
  2. Hi Help needed to find a Sti Genome back box for my Forester. Any help finding one much appreciated. Thanks Jody