Jump to content

New member- owner of WRX STI Hawkeye


impreza.sti
 Share

Recommended Posts

Hello guys,

I am new to the forum and owner of Impreza WRX STI Hawkeye. Currently my Impreza dose not start. It has been crashed and repaired, and cables near the fender was clipped and put back together and now It has no spark. I will put pictures on when it will be finished.

Thank you for any help.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi sorry for not be so much active on forum. One week ago my Impreza was fixed and it is awesome :) It flying :) and it not even remapd (i dont know how do you say that(chiped?)) yet :) I cant wait for that :) It is not yet registered but when it will be I will upload my pictures :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hi sorry for not be so much active on forum. One week ago my Impreza was fixed and it is awesome :) It flying :) and it not even remapd (i dont know how do you say that(chiped?)) yet :) I cant wait for that :) It is not yet registered but when it will be I will upload my pictures :)

Thats great news mate glad to hear it's back on the road and the smile's on your face :D 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share




×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership