Subie J

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Subie J

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Location:
    Gloucester
  • Subaru Model
    Impreza Hatchback

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes Sent from my Pixel using Tapatalk
  2. Not burning excess oil isit? Sent from my Pixel using Tapatalk
  3. Just looked this morning mine says 330 on a silver sticker at the bottom of the driver's door jam Sent from my Pixel using Tapatalk
  4. These wheels? Sent from my Pixel using Tapatalk
  5. @aucky did they not have a prodrive backbox and also the air intake and satnav head unit? Sent from my Pixel using Tapatalk
  6. I haven't found anything either but probably need to look harder would be good to find out, think they only made them on a 09and10 plate didn't they? could be wrong. Is that wing a wrc one? Sent from my Pixel using Tapatalk
  7. The 2 tone looks good welcome to the 330s club lol isit running standard power? Sent from my Pixel using Tapatalk
  8. Just an update on this spoke to a Subaru dealer today. They reakon it is an hour labour to try and code the radio and then they said it still might not work? Guessing this radio in my car is out of another and is coded to said vehicles ecu. So doesn't recognise my car. Wondering wether to just buy an aftermarket head unit now. Sent from my Pixel using Tapatalk
  9. Will have a look for the manual now, pretty sure it's the original radio for the car unless it's been taken from another car and that's why its not corresponding with my car. Sent from my Pixel using Tapatalk
  10. Anybody? Sent from my Pixel using Tapatalk
  11. Hi just wondering if anybody knows how to fix a radio thats gone into security mode? i have disconnected the negative terminal of the battery and that fixes it temporarily but after a while it goes back to security. Also the radio wont pick up any stations. Its a kenwood touchscreen unit.