AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.


moshe_levy

Members
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About moshe_levy

  • Rank
    Advanced Member

Profile Information

  • Location:
    israel
  • Subaru Model
    subaru forester XT 2008
  1. hello my 2008 XT forester got 102C degree. in here we have now 36 it's very hot. now i have mishimoto rad with mishimoto thrmostat big tmic and external trans oil cooler with fan. it happend to me with the old rad also ones when every thing was stock. today when i stoped the car afterwards i saw water comes out from one of the pipes looks like it happen from pressure in the system. what do you think i should check? maybe it's air in the system maybe it's the cup i use the oem one not the one that comes with the mishi rad. maybe it's the second fan speed that does not work or maybe it's the head[emoji30] . i forgot to mention that when i finish up the the incline and start the descent the car cold back to 85-90 degree thanks Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  2. so i didn't get that....i wanted to put grimspeed 3 port ebcs,is it ok or not? of course i will make tune afterwards. thanks Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  3. ok i installed today the cooler and the fan with hyden thermostat,that goes into the cooler and the AC consender and into the radiator. i started the car and ran it for 1 hour and the fan didn't work. when i do a short on the thermostat terminals it works. i took the sensor into hot water and it works. so why it did not work on the car? Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  4. ok i installed today the cooler and the fan with hyden thermostat,that goes into the cooler and the AC consender and into the radiator. i startes the car and ran it for 1hour and the fan didn't work. when i do a short on the thermostat terminals it works. i took the sensor into hot water and it works. so why it did not work on the car? hope i was clear anough Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  5. so in generally it's wiil be ok? Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  6. i have this it is the same? but if need i will buy what you showed me Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  7. if i will put the sender in the inner line that goes from the trans to the cooler or the outer line never mind, using this T and fitting hose does the sender will not block the oil from moving inside the T, it looks like the sender will screw into the T and block the all place from oil to pass am i wrong? Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  8. i have internal filter,but i have to check may be there is plate where the outer filter (other models) should be Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  9. it has a spacial place to put the unit of the guage in, cause i didn'g get the place that you told me. Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  10. ok so there is on the way oil cooler with fan and hayden thermostat,now my quastion is how do i know it's working well? do i have to put oil temp gauge? if do where can i attach it to,is it work if i take signal from the thermostat to the gauge,or i have to put another thrmo unit for the gauge? thanks Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  11. the passenger side right? but i think that both of them workes when the thermostat open...? so what's the function of each one? Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  12. hello i want to install auto trans oil cooler with fan,now i want to take the signal from the radiator fan to the cooler fan so the cooler fan will work when the rad fan works. my quastion is which rad fan should i take the signal. they both works together,does one works only when AC is on,there is high and low spin? thanks. Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  13. changed the return pipe of the power steering wheel that was all cracked....don't know how it didn't leaked. now the nise gone.[emoji2] Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  14. changed the cranck pully to perrin one,every thing was/is ok but noises from steering wheel pump started and when i touch the return hose it stops. i saw on bottom of the hose some cracks maybe air get into the hose from their. i will feplace it as soon as i find one. Sent from my SM-G610F using Tapatalk
  15. thanks for the answer,but is it worth at all making this change,what do i earn by doing that instead of leaving the original setup? Sent from my SM-G610F using Tapatalk