Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'electrical'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UK Subaru Owners Club
    • New Members Introductions
    • Discount Scheme
    • General Subaru Chat
    • Junk Room
    • Motorsport Chat
    • Subaru Gallery and Showroom
    • Subaru Members Area
    • Was it you?
    • Games/Console/Computer Nerd Room
    • Subaru Insurance Discussions
  • Subaru Clubs
    • Subaru Impreza Club
    • Subaru Legacy Club
    • Subaru BRZ Club
    • Subaru B9 Tribeca Club
    • Subaru Forester Club
    • Subaru Levorg Club
    • Subaru Outback Club
    • Subaru XV Club
  • Subaru in General
    • Subaru Engines, Exhausts and modifications
    • Subaru Tyres / Wheels & Suspension
    • Subaru Audio / Electronics / Security
    • Subaru Interiors
    • Subaru Car Care
    • Subaru Servicing / MOT / Dealers
    • Subaru Build Threads
    • Subaru How-To Section
  • Subaru Owners Club Meets
    • Car Shows
    • Regional Meets
  • Subaru Technical
    • Subaru How-To Guides
  • Subaru Marketplace
    • Sell your car via Wizzle
    • Member's Subarus For Sale
    • Subaru Parts For Sale
    • Subaru Group Buys
    • Subaru Parts Wanted

Categories

  • Subaru Impreza How-To Guides
  • Subaru Legacy How-To Guides
  • Subaru BRZ How-To Guides
  • Subaru Tribeca How-To Guides
  • Subaru Forester How-To Guides
  • Subaru Outback How-To Guides
  • Subaru XV How-To Guides

Product Groups

  • Converted Subscriptions
  • Premium Membership

Categories

  • Subaru Forum Videos
  • Subaru Impreza Videos
  • Subaru Forester Videos
  • Subaru Outback Videos
  • Subaru Legacy Videos
  • Subaru BRZ Videos
  • Subaru Modified

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests


Subaru Model

Found 7 results

  1. Hi all, so I recently fitted a new sound system into my classic Impreza. Annoyingly though I have somehow managed to stop my rear lights working. Brake lights are fine in fact all other lights work fine. Does anyone know if there is a connection behind the head unit I may have got wrong and if so what colour wire I should be looking for when I take it out again. I'm sure it won't take forever to work out but if I could get a quick answer that would speed things along. I've been meaning to write a post about the install but will wait until the boot build is totally finished. Ps it's not a fuse Thanks everyone
  2. Wanted - drivers side rear light assembly, to replace one taken out by a rapidly moving gatepost that wasn't there earlier..... For Forester XT 2006 - circular-style lights inside an all in one housing. Tried eBay, online breakers, etc. Part number would also help, if anyone can supply it.
  3. Hi, I have recently purchased a WRX after so many years wanting one. I went to start it during the week after about a week of it being idle. The doors would open using the fob but when I turned the key it would not turn over, however the ignition lights were all on. I had to get to work so I left it as it was. The following day I tried to jump start it using my wife's car but nothing. Now the ignition lights do not come on at all but the alarm and doors etc all seem to be working ok has anyone else come across this before? Could it be the battery? Also when I disconnected the battery the alarm went off even though I had disarmed it. Can anyone help? All the fuses check out okay.
  4. Hi, I've got an ongoing issue with my 93 WRX import with flatspots/hesitation in the power delivery. I've changed the MAF from a working car and tried a working knock sensor of another car but after an ECU reset I am still getting code 22 through the check engine light and still have the hesitation. I have took a reading of 5 volts from the connector the knock sensor plugs into on mine but on a working Impreza (94 wagon import) and that only shows 3 volts on the same connector. Is my higher voltage causing the circuit to indicate an error and the ECU to change the fueling - hence the loss of power and flatspots etc? What is the voltage the Knock sensor circuit should be running at? Could a short in the wiring cause the high voltage? Or am I looking in the wrong place and the engine is just knackered?
  5. Hi, I've got an ongoing issue with my 93 WRX import with flatspots/hesitation in the power delivery. I've changed the MAF from a working car and tried a working knock sensor of another car but after an ECU reset I am still getting code 22 through the check engine light and still have the hesitation. I have took a reading of 5 volts from the connector the knock sensor plugs into on mine but on a working Impreza (94 wagon import) and that only shows 3 volts on the same connector. Is my higher voltage causing the circuit to indicate an error and the ECU to change the fueling - hence the loss of power and flatspots etc? What is the voltage the Knock sensor circuit should be running at? Could a short in the wiring cause the high voltage? Or am I looking in the wrong place and the engine is just knackered?
  6. Hi, I have got a 93 JDM WRX and I'm having what I assume is an electrical issue with my windows(I'm no electrician but looking to learn as much as I can). The drivers side window has never worked, I tested the circuit and it seems to be getting a current when the switch is pressed at the green connector that goes into the wire through to the back of the motor so I assume the motor is shot but the other 3 all worked from the drivers panel and the individual switches. I have started stripping the car as I'm looking to use it for rallying eventually and when I took the rear door cards off I took the switches off with them which stopped the rear windows from working(I assume because the circuit was not complete) but the passenger window still worked from the drivers panel and the passenger switch. Over the weekend I re-attached the switches to the rear window circuits and they started working again from the individual switches and the drivers panel. Ok so all was good at this point, 3 out of the 4 were working which I could live for now. I then removed all the carpets and roof lining and took the speaker out of the drivers door. On re-attaching the door card none of my windows now work from any switch. I have tested the panel and it is getting power and with the back off when a switch is pressed the volt meter shows a spike so it looks like it is doing something. When I re-tested the green connector on the wire that goes into the motor on the drivers door it now no longer registers any activity on the tester. So does anyone have any idea what could be the issue? I've looked online and I can't see anything about a fuse for the windows but is there one? Could this be an earthing issue and if so how do I go about testing and diagnosing it? Any help would be greatly appreciated as the passenger window is currently stuck down. Is there a way to force the window back up? Can I put a charge through the motor to put the window up? Again thanks in advance.
  7. I have a Subaru Forester 2.0d XC 2008 (-2012) model which has a problem with the air conditioning. My repairer has checked over all of the component parts and everything is functioning correctly; compressor, compressor clutch, refrigerant, pressure, charge, relay, etc. The air conditioning works fine for five minutes or so then starts to blow normal air. Upon inspection by an auto-electrician, it seems that the circuit between the switch (in the car) and the relay is losing earth causing the air conditioning system to stop working. I want to avoid taking the vehicle to a Subaru dealer (who will probably try to convince me that I need a new air conditioning compressor!), so I was wondering if anyone has a wiring diagram for the air conditioning circuit on this model to help my auto-electrician fix the problem (relatively cheaply)? Any guidance/advice will be gratefully received. Thanks, Andy
×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership